1. >Recepty
  2. >Frittata s fazolkami a kozím sýrem

Frittata s fazolkami a kozím sýrem

Střední
4 osob
30 min
10 min
Střední
Ingredience
pro 4 osoby
1 plechovka Bonduelle Vapeur zelené fazolky (425 ml)

6 velkých vajec

50 ml mléka

20 g strouhaného parmazánu

4 jarní cibulky

100 g cherry rajčat

1 čajová lžička másla

40 g kozího sýra

hrst rukoly

hoblinky parmazánu na posypání
ingredience pro 4 osob
1 plechovka Bonduelle Vapeur zelené fazolky (425 ml)

6 velkých vajec

50 ml mléka

20 g strouhaného parmazánu

4 jarní cibulky

100 g cherry rajčat

1 čajová lžička másla

40 g kozího sýra

hrst rukoly

hoblinky parmazánu na posypání
  1. krok 1
    Troubu předehřejeme na 180 ºC.
  2. krok 2
    V misce si prošleháme vejce spolu s mlékem a strouhaným parmazánem, ochutíme solí a pepřem.
  3. krok 3
    V pánvi, vhodné pro pečení v troubě, si rozpustíme lžičku másla a jemně na ní orestujeme do měkka jarní cibulku.
  4. krok 4
    Poté do pánve přidáme cherry rajčata a fazolky Bonduelle Vapeur. Zeleninu zalijeme vaječnou směsí. Na mírném stupni vaříme pod pokličkou 5 minut.
  5. krok 5
    Poté na frittatu rovnoměrně rozmístíme kozí sýr a necháme jí v pánvi dozlatova dopéct v troubě pod grilem 7–10 minut.
  6. krok 6
    Hotovou frittatu posypeme čerstvou rukolou a hoblinkami parmazánu a podáváme s pečivem.
  7. krok 7
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda