1. >Recepty
  2. >Cereali Paella s krevetami

Cereali Paella s krevetami

Střední
2 osob
30 min
6 min
Drahé
Ingredience
pro 2 osoby
1 balení Bonduelle Cereali se zelenými fazolkami a ječmenem (400 g)

2 stroužky česneku

4 polévkové lžíce olivového oleje

150 g velkých uvařených krevet

2 polévkové lžíce bílého vína – suché

60 g másla, čerstvá petrželka

sůl, pepř

dílky citronu na ozdobení
ingredience pro 2 osob
1 balení Bonduelle Cereali se zelenými fazolkami a ječmenem (400 g)

2 stroužky česneku

4 polévkové lžíce olivového oleje

150 g velkých uvařených krevet

2 polévkové lžíce bílého vína – suché

60 g másla, čerstvá petrželka

sůl, pepř

dílky citronu na ozdobení
  1. krok 1
    V pánvi rozehřejeme olivový olej spolu s drceným česnekem a smažíme, dokud česnek nezačne „syčet“.
  2. krok 2
    Přidáme krevety a chvilku restujeme.
  3. krok 3
    Po chvíli přilijeme bílé víno a za občasného míchání dále restujeme. Až jsou krevety růžové, vmícháme máslo a petržel a dochutíme solí a pepřem.
  4. krok 4
    Mezitím ve druhé pánvi rozehřejeme olivový olej, přisypeme celé balení Bonduelle Cereali se zelenými fazolkami a ječmenem a restujeme cca 6 minut.
  5. krok 5
    Nakonec k Bonduelle Cereali vložíme krevety z první pánve, podle chuti dosolíme, posypeme nadrobno nasekanou petrželkou a podáváme s dílky citronu.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda