krok 1
Troubu předehřejeme na 200 °C. Na pánvi, na olivovém oleji osmažíme cibulku a zázvor nakrájený na jemné kostičky.
krok 2
Rohlíky nasypeme do větší mísy.
krok 3
Vajíčka důkladně našleháme v mléce, přidáme k nim sůl, pepř a trochu nastrouhaného muškátového oříšku.
krok 4
Směs nalijeme na rohlíky a necháme je nasát. Vzniklá hmota by neměla být řídká, ale ani hustá.
krok 5
Bůček povaříme, necháme vychladnout a pak ho nakrájíme na kostky.
krok 6
V pánvi rozpálíme sádlo a bůček na něm opečeme. Znovu necháme vychladnout a pak přidáme k rohlíkům a vajíčkům. Promícháme, přisypeme Bonduelle Bon menu Na pánev Delicate, kopřivy, pažitku a petrželku. Ochutnáme, případně dosolíme.
krok 7
Následně vmícháme prášek do pečiva.
krok 8
V plechu nebo větším pekáčku rozpustíme máslo, rozetřeme ho po dně i po stěnách a pak rozprostřeme nádivku, pečeme dozlatova.
BON APPÉTIT!