1. >Recepty
  2. >Salát s kukuřicí a zelenými fazolkami

Salát s kukuřicí a zelenými fazolkami

Snadné
4 osob
20 min
3 min
Levné
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Bonduelle Mini kukuřice

1 balení Bonduelle mražené zelené fazolky Vapeur (300 g)

15 g ořechů kešu

8 cherry rajčátek

2 polévkové lžíce olivového oleje

2 polévkové lžíce citronové šťávy

1 malá cibule

menší hrst lístků petržele

sůl a pepř
ingredience pro 4 osob
1 balení Bonduelle Mini kukuřice

1 balení Bonduelle mražené zelené fazolky Vapeur (300 g)

15 g ořechů kešu

8 cherry rajčátek

2 polévkové lžíce olivového oleje

2 polévkové lžíce citronové šťávy

1 malá cibule

menší hrst lístků petržele

sůl a pepř
  1. krok 1
    Na pánvi orestujeme ořechy kešu.
  2. krok 2
    Cherry rajčátka překrojíme na půl, scedíme kukuřici a na pánvi zlehka orestujeme na másle zelené fazolky, po dobu cca 3 minut.
  3. krok 3
    Cibuli nakrájíme na tenké plátky a všechno zamícháme v misce dohromady.
  4. krok 4
    Na dresink smícháme citronovou šťávu, olivový olej, sůl a čerstvě namletý pepř.
  5. krok 5
    Dresink dobře promícháme se zeleninou a ozdobíme nadrobno nasekanými lístky petržele.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda
  • Salát do skleničky

    Omezení pesticidů a závazek Bonduelle vůči zdraví a životnímu prostředí. Při laboratorních testech naší kukuřice a hrášku zjišťujeme (ne)přítomnost více než 500 druhů pesticidů. Naše kukuřice a hrášek žádné z nich neobsahuje. Výrobky Bonduelle bez pesticidů na regálech v obchodech snadno poznáte: jsou označeny logem „BEZ“.

  • Salát s kukuřicí a feta sýrem
  • Salát s tuňákem do skleničky