1. >Recepty
  2. >Bramborový salát s řepou a fazolemi

Bramborový salát s řepou a fazolemi

Snadné
3 osob
20 min
Střední
Ingredience
pro 3 osoby
1 balení Mini řepa na kostky (106 ml)

1 balení Mini červené fazole (106 ml)

100–150 g brambor

100 g polníčku

2 natě jarní cibulky

pepř, sůl

Na zálivku:

100 ml zakysané smetany

2 polévkové lžíce majonézy

1 polévková lžíce hořčice

1 čajová lžička cukru

2 čajové lžičky citronové šťávy
ingredience pro 3 osob
1 balení Mini řepa na kostky (106 ml)

1 balení Mini červené fazole (106 ml)

100–150 g brambor

100 g polníčku

2 natě jarní cibulky

pepř, sůl

Na zálivku:

100 ml zakysané smetany

2 polévkové lžíce majonézy

1 polévková lžíce hořčice

1 čajová lžička cukru

2 čajové lžičky citronové šťávy
  1. krok 1
    Brambory uvaříme nebo ugrilujeme a vychladlé nakrájíme na kostičky.
  2. krok 2
    Ve vedlejší misce si připravíme zálivku smícháním všech ingrediencí na zálivku.
  3. krok 3
    Když jsou brambory vychladlé, přidáme k nim zálivku a vše promícháme.
  4. krok 4
    Brambory dáme do velké mísy a začneme přidávat zbylou zeleninu. Jeden „trojúhelníček“ vytvoříme z políčku, druhý z Mini fazolí a třetí z Mini řepy.
  5. krok 5
    Posypeme jarní cibulkou a podáváme.
  6. krok 6
    Bonduelle tip: Na grilu si můžeme ugrilovat navíc ještě jednu velkou bramboru, nakrájenou na čtvrtky, které dáme doprostřed hotového salátu jako dozdobení.
  7. krok 7
    BON APPETIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda
  • Čočkový salát s řepou

    V letních měsících je ideální čas na piknik. Vyzkoušejte náš svěží salát, který zkrášlí každou piknikovou deku a naše Mini červená řepa na kostky mu dodá ten správný šmrc.

  • Řepný salát se sýrem cottage a mátou
  • Jednoduchý salát ke grilovačce