1. >Recepty
  2. >Bulgur s Bon menu Na pánev Provencale

Bulgur s Bon menu Na pánev Provencale

Obtížné
3 osob
30 min
3 min
Střední
Ingredience
pro 3 osoby
1 balení Bon menu Na pánev Provencale (425 ml)

bulgur

trocha zázvoru

olivový olej

1 cibule

šťáva z limetky

petrželka na dozdobení

parmazán na posypání
ingredience pro 3 osob
1 balení Bon menu Na pánev Provencale (425 ml)

bulgur

trocha zázvoru

olivový olej

1 cibule

šťáva z limetky

petrželka na dozdobení

parmazán na posypání
  1. krok 1
    Na pánvi, na olivovém oleji osmažíme cibulku a zázvor nakrájený na jemné kostičky.
  2. krok 2
    Poté přidáme celou směs Bon menu Na pánev Provencale a restujeme 3 minuty.
  3. krok 3
    Bulgur uvaříme podle návodu, zakápneme olivovým olejem, šťávou z limetky a podáváme s přichystanou směsí.
  4. krok 4
    Před podáváním ozdobíme petrželkou a můžeme posypat i parmazánem.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda