Cannellini s česnekem a rozmarýnem
Snadné
2 osob
30 min
5 min
Levné
Ingredience
pro 2 osoby
1 plechovka Bonduelle Vapeur Cannellini (425 ml)
2 stroužky česneku
svazek čerstvého rozmarýnu
svazek čerstvé kudrnky
olivový olej
červený vinný ocet
citron
2 stroužky česneku
svazek čerstvého rozmarýnu
svazek čerstvé kudrnky
olivový olej
červený vinný ocet
citron
ingredience pro 2 osob
1 plechovka Bonduelle Vapeur Cannellini (425 ml)
2 stroužky česneku
svazek čerstvého rozmarýnu
svazek čerstvé kudrnky
olivový olej
červený vinný ocet
citron
2 stroužky česneku
svazek čerstvého rozmarýnu
svazek čerstvé kudrnky
olivový olej
červený vinný ocet
citron
- krok 1Česnek oloupeme, nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi rozehřejeme přiměřené množství olivového oleje a opečeme na ní dozlatova česnekové plátky spolu s nasekaným rozmarýnem.
- krok 2Ke směsi přidáme cannellini, dobře promícháme a necháme 5 minut na mírném plameni vařit. Mezitím si nasekáme kudrnku.
- krok 3K fazolové směsi přidáme malé množství vinného octa, přidáme nasekanou kudrnku a na závěr dochutíme citronovou šťávou, případně za studena lisovaným olivovým olejem.
- krok 4Podáváme s grilovaným lososem nebo jinou rybou.
- krok 5BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
Snadné
Střední
Obtížné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJEVTE RECEPT
Brookie s bílými fazolemi
- OBJEVTE RECEPT
Mexický salát s červenými fazolemi a kukuřicí
- OBJEVTE RECEPT
Cizrnový salát s avokádem a rajčaty
Objevte také…


.webp)




.webp)








