1. >Recepty
  2. >Kuřecí křidýlka s přílohou Bon menu Na pánev Rustica

Kuřecí křidýlka s přílohou Bon menu Na pánev Rustica

Střední
3 osob
60 min
53 min
Střední
Ingredience
pro 3 osoby
1 balení Bonduelle Bon menu Na pánev Rustica (425 ml)

1 kg kuřecích křídel

4 polévkové lžíce rostlinného oleječerstvě mletý černý pepř

4 polévkové lžíce rozpouštěného másla

4 stroužky česneku, mleté

2 polévkové lžíce petržele

100 g strouhaného parmazánu

1 čajová lžička chilli vloček
ingredience pro 3 osob
1 balení Bonduelle Bon menu Na pánev Rustica (425 ml)

1 kg kuřecích křídel

4 polévkové lžíce rostlinného oleječerstvě mletý černý pepř

4 polévkové lžíce rozpouštěného másla

4 stroužky česneku, mleté

2 polévkové lžíce petržele

100 g strouhaného parmazánu

1 čajová lžička chilli vloček
  1. krok 1
    Předehřejeme troubu na 200 °C s velkým plechem. Kuřecí křídla smícháme s olejem, se solí a pepřem.
  2. krok 2
    Přeneseme křídla na připravený kovový plech a pečeme dozlatova a křupava, asi 50 minut.
  3. krok 3
    Připravíme si omáčku: Ve velké misce promícháme rozpuštěné máslo, česnek, petržel, parmazán a chilli vločky. Přidáme křídla a mícháme, dokud nejsou zcela pokrytá omáčkou.
  4. krok 4
    Případně ještě posypeme parmazánem a podáváme s Bon Menu na pánev Rustica, které jsme ohřívali 3 minuty na pánvi.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda