1. >Recepty
  2. >Letní salát s cizrnou

Letní salát s cizrnou

Snadné
1 člověka
15 min
Levné
Ingredience
pro 1 osobu
1 balení Bonduelle Mini cizrny (106 ml)

2 polévkové lžíce olivového oleje

sůl

2 čajové lžičky mletého kmínu

hrst cherry rajčat, rozkrojených na poloviny (čerevné a žluté)

¼ šálku nakrájené petrželky

Zálivka:

2 polévkové lžíce olivového oleje

1 čajová lžička oblíbeného vinegaru

1 čajová lžička najemno nakrájené šalotky

sůl a čerstvě mletý pepř
ingredience pro 1 osobu
1 balení Bonduelle Mini cizrny (106 ml)

2 polévkové lžíce olivového oleje

sůl

2 čajové lžičky mletého kmínu

hrst cherry rajčat, rozkrojených na poloviny (čerevné a žluté)

¼ šálku nakrájené petrželky

Zálivka:

2 polévkové lžíce olivového oleje

1 čajová lžička oblíbeného vinegaru

1 čajová lžička najemno nakrájené šalotky

sůl a čerstvě mletý pepř
  1. krok 1
    POSTUP – salát:
  2. krok 2
    V pánvi zahřejeme olej, přidáme cizrnu Bonduelle Mini a opékáme 3-4 minuty, dokud cizrna zespodu nezhnědne.
  3. krok 3
    Promícháme, přidáme špetku soli a restujeme další 2 minuty.
  4. krok 4
    Pánev odstavíme stranou, přidáme kmín a pořádně promícháme.
  5. krok 5
    POSTUP – zálivka:
  6. krok 6
    Ve velké míse promícháme olej, ocet, šalotku, špetku soli a pepř.
  7. krok 7
    Do mísy přidáme cizrnu, rajčata a petrželku a vše promícháme.
  8. krok 8
    Ochutnáme a dochutíme solí a pepřem. BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda