krok 1
Slaninu nakrájenou na kostičky orestujeme pár minut na pánvi, než je zlatavá a křupavá. Bez vypečeného tuku ji přesuneme do misky a necháme vychladnout.
krok 2
Cibuli nakrájíme na tenké plátky a na vypečeném tuku ze slaniny necháme na mírném ohni cca 15 minut změknout. Pečlivě mícháme, aby se nepřipálila.
krok 3
Do mísy dáme scezené červené fazole Bonduelle Mini, česnek, slaninu, polovinu cibule a citronovou šťávu a vše rozmixujeme na hladký krém.
krok 4
Ochutíme solí, čerstvě mletým pepřem a majoránkou. Vymixujeme dohladka. Pokud je dip příliš tuhý, přidáme pár kapek studené vody.
krok 5
Přendáme dip do servírovací misky, ozdobíme zbylou cibulí a pokapeme olivovým olejem.
krok 6
Podáváme s lupínky nachos nebo čerstvou zeleninou.