1. >Recepty
  2. >Penne s červenou řepou

Penne s červenou řepou

Střední
2 osob
30 min
Střední
Ingredience
pro 2 osoby
1 balení Bonduelle Légumio penne z červené čočky a mrkve (250 g)

2 balení Bonduelle Vapeur Strouhaná řepa

sůl

citronová kůra

čerstvě mletý pepř

olivový olej

6 polévkových lžic mascarpone

trocha vroucí vody

8 polévkových lžic ricotty

čerstvá nasekaná petrželka
ingredience pro 2 osob
1 balení Bonduelle Légumio penne z červené čočky a mrkve (250 g)

2 balení Bonduelle Vapeur Strouhaná řepa

sůl

citronová kůra

čerstvě mletý pepř

olivový olej

6 polévkových lžic mascarpone

trocha vroucí vody

8 polévkových lžic ricotty

čerstvá nasekaná petrželka
  1. krok 1
    Dáme vařit dobře osolenou vodu na těstoviny. V pánvi rozpálíme lžíci olivového oleje a na něm osmahneme řepu. Poté ji osolíme, opepříme a přidáme citronovou kůru z poloviny citronu. Dobře promícháme a vmícháme ricottu i mascarpone.
  2. krok 2
    Následně přilijeme trošku horké vody tak, abychom měli dostatečně tekutou omáčku (ale stále se jedná o hustší typ omáčky).
  3. krok 3
    Uvařené těstoviny slijeme a vmícháme do směsi s řepou, přidáme čerstvou petrželku, promícháme a dochutíme solí a pepřem. Ihned podáváme.
  4. krok 4
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda