1. >Recepty
  2. >Penne se zelenými fazolkami, hráškem a chřestem

Penne se zelenými fazolkami, hráškem a chřestem

Snadné
4 osob
15 min
15 min
Levné
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Bonduelle Vapeur Zelené fazolky (425 ml)

1 balení Bonduelle hrášku (425 ml)

12 kusů zeleného chřestu

1 šalotka

15 cl smetany na vaření

olivový olej na zakápnutí

parmazán na posypání

1 špetka soli a pepře
ingredience pro 4 osob
1 balení Bonduelle Vapeur Zelené fazolky (425 ml)

1 balení Bonduelle hrášku (425 ml)

12 kusů zeleného chřestu

1 šalotka

15 cl smetany na vaření

olivový olej na zakápnutí

parmazán na posypání

1 špetka soli a pepře
  1. krok 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě.
  2. krok 2
    Chřest oloupeme pomocí škrabky na zeleninu. Vaříme jej v páře 5 minut, měl by zůstat mírně tuhý.
  3. krok 3
    Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, opečeme ji na velké pánvi s kapkou olivového oleje.
  4. krok 4
    Přidáme zelené fazolky a hrášek, společně povaříme.
  5. krok 5
    Přidáme smetanu, trochu soli a pepře, uvařené těstoviny a vše s připravenou zeleninou důkladně promícháme.
  6. krok 6
    Přidáme chřest a pár hoblin parmazánu, v případě potřeby ještě dochutíme solí a pepřem.
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda