krok 1
Troubu si rozpálíme na 180 °C.
krok 2
Portobello houby očistíme, oddělíme nožičky a pomocí lžíce vydlabeme hnědé lupeny a ze spoda klobouk a umyjeme. Poté pokapeme trochou olivového oleje, osolíme a začneme je plnit.
krok 3
Nejdříve vložíme 3–4 cherry rajčátka, které jsme rozkrojili na půlku. Poté vložíme nasekanou bazalku a navrch dáme nastrouhaný parmazán a pečeme na papíru na pečení cca 15–20 minut.
krok 4
Mezitím si v pánvi rozpálíme olivový olej a přidáme celé balení Bonduelle květák nadrobno, osolíme, opepříme a restujeme po dobu cca 5–7 minut.
krok 5
Nyní servírujeme. Na talíř dáme květákovou rýži a vedle toho 2–3 portobello houby, které jsme ještě dozdobili celými lístky bazalky a klidně i půlkou cherry rajčátka.