krok 1
Cibuli nakrájíme na kostičky a na olivovém oleji restujeme cca 5 minut.
krok 2
Kuřecí prsa nakrájíme na malé kostičky, přidáme k cibuli, osolíme, opepříme, přidáme chilli a vše spolu restujeme, dokud nebude maso hotové. Poté odstavíme. Těsně před odstavením přidáme celé balení Bonduelle 2× Mini balení červených fazolí.
krok 3
Rozehřejeme druhou pánev a na sucho na ni položíme tortillu, aby trochu zhnědla, poté otočíme a začneme plnit.
krok 4
Na tortillu dáme maso, posypeme sýrem cheddar. V pánvičce spolu smícháme kuře, papriku a cibuli.
krok 5
Vezmeme tortillu, dáme na ni směs z pánve, posypeme sýrem cheddar, přeložíme na půlku a stlačíme.
krok 6
Podávame se zakysanou smetanou v jedné misce a ve druhé s guacamole, které připravíme nasledovně: Avokádo rozmačkáme v misce na kaši, přidáme nadrobno nakrájenou půlku cibule, na kostičky nakrájená rajčata, smícháme a dochutíme prolisovaným česnekem, solí a citronovou štávou.