krok 1
Troubu předehřejeme na 170 °C. Plech na pečení vyložíme pečicím papírem a položíme na něj rozválené těsto. Budeme péct jen tak, na plechu, bez formy.
krok 2
Do misky odměříme zakysanou smetanu, žloutky, sůl, kmín a krátce promícháme. Tuto smetanovou směs rozetřeme na těsto, necháme přitom od okraje volných 5 centimetrů.
krok 3
Strouhanou řepu Bonduelle Vapeur slijeme a nasypeme na smetanovou náplň. Fetu rozdrobíme a ozdobíme s ní řepu. Okraje těsta postupně a po malých kouscích přehneme kolem dokola přes náplň tak, aby koláč dostal půvabný skládaný rantlík a náplň nemohla vytéct.
krok 4
Plech vložíme do trouby a pečeme 30 minut, až okraje těsta zezlátnou, smetanová náplň se zpevní a feta se částečně rozteče. Můžeme podávat teplé i studené, posypané nasekanými bylinkami. Vhodné jsou máta, petrželka, dobromysl i tymián.