krok 1
Na dobře vyhřáté pánvi rozpustíme máslo a na něm restujeme Bonduelle brokolici nadrobno s jemně nasekaným česnekem cca 5 minut.
krok 2
Nakrájenou brokolici dochutíme sójovou omáčkou, trochou sezamového oleje a hrubou solí a restujeme další 2 minuty.
krok 3
Mezitím ve druhé pánvi na rozpušteném másle orestujeme mražené krevety po dobu cca 3 minut, kteréj sme předtím osolil a opepřili. Pak je odložíme stranou.
krok 4
Dle chuti na brokolici na drobno nastrouháme zhruba ¼ – ½ lžičky čerstsvého zázvoru, promícháme a vypneme oheň (necháme ještě na sporáku).
krok 5
Dochutíme limetkovou šťávou a podávame.
krok 6
Na talíř nabereme připravenou brokolici na drobno, na kterou poukladáme orestované krevety, ozdobíme jarní cibulkou, koriandrem a plátky mandlí. Na bok dáme ješte měsíček limetky jako ozdobu.