1. >Recepty
  2. >Salát s cizrnou, avokádem a feta sýrem

Salát s cizrnou, avokádem a feta sýrem

Snadné
4 osob
20 min
Ingredience
pro 4 osoby
1x zralé avokádo

250 g cizrny Bonduelle

150 g zlaté kukuřice Bonduelle

50 g feta sýra na posypání

1 stroužek česneku

šťáva z půlky citronu

pár kapek olivového oleje

drcený pepř, nejlépe barevný
ingredience pro 4 osob
1x zralé avokádo

250 g cizrny Bonduelle

150 g zlaté kukuřice Bonduelle

50 g feta sýra na posypání

1 stroužek česneku

šťáva z půlky citronu

pár kapek olivového oleje

drcený pepř, nejlépe barevný
  1. krok 1
    Cizrnu scedíme a propláchneme studenou vodou. Pak ji smícháme s kukuřicí.
  2. krok 2
    Avokádo rozkrojíme, vyjmeme pecku a vydlabanou dužinu přidáme k cizrně.
  3. krok 3
    Promícháme, zakápneme citronem, přidáme rozmačkaný česnek, pepř a pár kapek olivového oleje.
  4. krok 4
    Navrch nastrouháme feta sýr. Těsně před konzumací vše promícháme.
  5. krok 5
    Podáváme s domácím chlebem, celozrnnou bagetkou nebo listovým salátem.
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda