1. >Recepty
  2. >Těstoviny carbonara se zeleninou

Těstoviny carbonara se zeleninou

Snadné
3 osob
Ingredience
pro 3 osoby
1 balení Bonduelle Bon menu Na pánev Delicate (425 ml)

455 g farfalle těstovin

1 vejce

100 ml smetany na vaření

150 g pancetty nebo uzené slaniny, nakrájené na kostičky

sůl, čerstvě mletý pepř

hrstka lístků čerstvé máty

trochu parmazánu na posypání
ingredience pro 3 osob
1 balení Bonduelle Bon menu Na pánev Delicate (425 ml)

455 g farfalle těstovin

1 vejce

100 ml smetany na vaření

150 g pancetty nebo uzené slaniny, nakrájené na kostičky

sůl, čerstvě mletý pepř

hrstka lístků čerstvé máty

trochu parmazánu na posypání
  1. krok 1
    V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a uvaříme farfalle podle návodu.
  2. krok 2
    Mezitím v misce rozšleháme vejce spolu se smetanou, solí a pepřem.
  3. krok 3
    V pánvi orestujeme pancettu nebo slaninu. Až bude slanina křupavá a zlatavá, přidáme uvařené těstoviny, celé balení Bonduelle Bon menu Na pánev Delicate, skoro všechnu mátu a vaříme 3 minuty.
  4. krok 4
    Když je vše ještě horké, nalijeme na těstoviny rozmixované vejce se smetanou a vše dobře promícháme.
  5. krok 5
    Osolíme, opepříme, posypeme parmazánem a ozdobíme lístky máty.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda