Pokud chcete vidět toto video, musíte akceptovat YouTube cookies
Těstoviny carbonara se zeleninou
Snadné
3 osob
Ingredience
pro 3 osoby
1 balení Bonduelle Bon menu Na pánev Delicate (425 ml)
455 g farfalle těstovin
1 vejce
100 ml smetany na vaření
150 g pancetty nebo uzené slaniny, nakrájené na kostičky
sůl, čerstvě mletý pepř
hrstka lístků čerstvé máty
trochu parmazánu na posypání
ingredience pro 3 osob
1 balení Bonduelle Bon menu Na pánev Delicate (425 ml)
455 g farfalle těstovin
1 vejce
100 ml smetany na vaření
150 g pancetty nebo uzené slaniny, nakrájené na kostičky
sůl, čerstvě mletý pepř
hrstka lístků čerstvé máty
trochu parmazánu na posypání
krok 1
V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a uvaříme farfalle podle návodu.
krok 2
Mezitím v misce rozšleháme vejce spolu se smetanou, solí a pepřem.
krok 3
V pánvi orestujeme pancettu nebo slaninu. Až bude slanina křupavá a zlatavá, přidáme uvařené těstoviny, celé balení Bonduelle Bon menu Na pánev Delicate, skoro všechnu mátu a vaříme 3 minuty.
krok 4
Když je vše ještě horké, nalijeme na těstoviny rozmixované vejce se smetanou a vše dobře promícháme.
krok 5
Osolíme, opepříme, posypeme parmazánem a ozdobíme lístky máty.
krok 6
BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda▶
Křupavý losos se sezamem
Salát do skleničky
Omezení pesticidů a závazek Bonduelle vůči zdraví a životnímu prostředí.
Při laboratorních testech ...