1. >Recepty
  2. >Zeleninový koláč

Zeleninový koláč

Střední
2 osob
Ingredience
pro 2 osoby
2 Balení Bon Menu Na pánev Delicate (425 ml)

250 g dýně, oloupané a zbavené jader

2 jarní cibule, nakrájené

malý svazek čerstvé petržele

2 stroužky česneku, jemně nakrájeného

90 g sýra dle libosti

1 šálek mouky

6 vajec

mléko

sůl a pepř
ingredience pro 2 osob
2 Balení Bon Menu Na pánev Delicate (425 ml)

250 g dýně, oloupané a zbavené jader

2 jarní cibule, nakrájené

malý svazek čerstvé petržele

2 stroužky česneku, jemně nakrájeného

90 g sýra dle libosti

1 šálek mouky

6 vajec

mléko

sůl a pepř
  1. krok 1
    Troubu předehřejeme na 170 °C a formu na koláč vymažeme máslem.
  2. krok 2
    V procesoru nakrájíme na malé kousky jarní cibulku, česnek a petržel. Poté vyměníme čepel a nahrubo nakrájíme dýni a sýr.
  3. krok 3
    Všechnu nakrájenou zeleninu dáme do velké mísy, přidáme Bonduelle Bon menu Na pánev Delicate,  přimícháme mouku, vejce, osolíme a opepříme. Pokud je směs příliš tuhá, přidáme mléko.
  4. krok 4
    Formu na koláč naplníme připravenou směsí a pečeme 50 minut, dokud není střed koláče pevný.
  5. krok 5
    Před podáváním necháme koláč odstát aspoň 5–10 minut.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda