Tato nejoblíbenější luštěnina v Japonsku se skvěle hodí nejen do salátu, ale i na přípravu dezertů. Kromě japonského krému mochi s ní vykouzlíte díky její nasládlé chuti i skvělé brownies.
čistá váha: 200 g Hmotnost pevného podílu: 125 g
složení
Voda, červené fazole adzuki [sušené namočené], sůl, ztužovač: chlorid vápenatý. Může obsahovat SÓJU
nutriční hodnota
pro 100g | ||
---|---|---|
Energie v (kJ) | 531 kJ | |
Energie (kcal) | 126 kcal | |
Tuky (g) | 0,4 g | |
- Z toho nasycené (g) | 0,3 g | |
Sacharidy (g) | 18 g | |
- Z toho cukry (g) | 0,2 g | |
Vláknina (g) | 8,0 g | |
Bílkoviny (g) | 8,6 g | |
Sůl (g) | 0,30 g |
Skladování
Skladujte v suchu pri teplote 3-30 °C. Po otevrení skladujte v chladnicce (4 °C) a spotrebujte do 48 hodin.
Objevte naše recepty
Snadné
Střední
Obtížné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
Zimní buddha bowl s Croustis s brokolicí
Pesto salát s Croustis alá Itálie
Salát z červeného zelí s pomerančem a Croustis s dýní
Prohlédnout další recepty
objevte také…