1. >Zelenina
  2. >Fazole adzuki

Tato nejoblíbenější luštěnina v Japonsku se skvěle hodí nejen do salátu, ale i na přípravu dezertů. Kromě japonského krému mochi s ní vykouzlíte díky její nasládlé chuti i skvělé brownies.

čistá váha: 200 g Hmotnost pevného podílu: 125 g
složení

Voda, červené fazole adzuki [sušené namočené], sůl, ztužovač: chlorid vápenatý. Může obsahovat SÓJU

nutriční hodnota

pro 100g
Energie v (kJ) 531 kJ
Energie (kcal) 126 kcal
Tuky (g) 0,4 g
- Z toho nasycené (g) 0,3 g
Sacharidy (g) 18 g
- Z toho cukry (g) 0,2 g
Vláknina (g) 8,0 g
Bílkoviny (g) 8,6 g
Sůl (g) 0,30 g
Skladování

Skladujte v suchu pri teplote 3-30 °C. Po otevrení skladujte v chladnicce (4 °C) a spotrebujte do 48 hodin.

Objevte naše recepty

Snadné
Střední
Obtížné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
Prohlédnout další recepty