Mnoho z nás (a nejde pouze o děti !) se stále vyhýbá zelenině, kterou často vnímáme pouze jako přílohu či dokonce dekoraci jídla. Podle studie « Usage et Attitude » (Zdroj: Usage & Attitude Surveys (U&A), Numsight) 71% Evropanů nekonzumuje zeleninu každý den. Jak tedy docílit toho, aby se již na našich talířích nezapomínalo na zeleninu?
V Bonduelle vidíme řešení v 8 písmenech : i-n-o-v-o-v-a-t. Nadchnout, překvapovat a nalákat strávníka.
Jste připraveni na náš recept na inovaci? Zde jsou 4 nezbytné ingredience!
Jsme přesvědčeni, že zdrženlivost vůči zelenině není ani tak způsobena zeleninou samotnou – jejím vzhledem, chutí či konzistencí – jako spíše způsobem její přípravy a konzumace.
Jinými slovy nejde o to, že bychom neměli rádi cukety. Prostě jen nevíme, jak je zpracovat !
Z toho důvodu nepřestáváme v Bonduelle hledat nové nápady na recepty na přípravu zeleniny, které by zpřístupnily její konzumaci.
To je ambicí Domu inovací, našeho speciálního střediska zaměřeného na inovaci, vývoj a výzkum. V této laboratoři pro rostlinnou stravu zkoumají naše týmy nové způsoby přípravy a konzumace zeleniny a přicházejí s nápady na nové produkty.
S řadou Légumiô Pasta budete zeleninu jíst…jako těstoviny ! Tyto neobyčejné těstoviny vyrobené z cizrny, hrášku, čočky a cuket ukazují zeleninu v novém světle !
Řada VeggissiMmm! také míchá styly v podobě zeleniny připravené ve formě steaků, řízků, kuliček či falafelu.
Další inovace přichází s řadou "Touche de", která díky unikátní velikosti minikonzerv (1/8) nabízí možnost jednoduše zpestřit pokrm « kapkou » zeleniny.
V září jsme začali vydávat náš první 100% internetový časopis Légumiz zaměřený na vegetariánskou stravu. Na našem instagramovém a facebookovém profilu s vámi sdílíme recepty, novinky ze světa zeleniny i zahrádkářské rady. Skvělé řešení, jak se nechat inspirovat a jak navracet zelenině každý den její přitažlivost!