1. >Recepty
  2. >Anglická snídaně

Anglická snídaně

Střední
2 osob
15 min
1 min
Střední
Ingredience
pro 2 osoby
1 balení Bonduelle Bon menu Mild tomato (425 ml)

2 menší grilovací vepřové klobásky nebo párečky

2 vajíčka

4 plátky anglické slaniny

4 žampionové hlavičky

12 cherry rajčátek na větvičce

6 čajových lžiček olivového oleje

2 toasty světlého obilného chleba
ingredience pro 2 osob
1 balení Bonduelle Bon menu Mild tomato (425 ml)

2 menší grilovací vepřové klobásky nebo párečky

2 vajíčka

4 plátky anglické slaniny

4 žampionové hlavičky

12 cherry rajčátek na větvičce

6 čajových lžiček olivového oleje

2 toasty světlého obilného chleba
  1. krok 1
    Rozpálíme si grilovací pánev, nasucho v ní osmahneme toasty a odložíme je stranou.
  2. krok 2
    Přidáme olivový olej a osmahneme slaninu. Až pustí tuk, přidáme k ní klobásky a opečeme je. Poté všechny uzeniny vyjmeme z pánve a přikryjeme je pokličkou, aby nevychladly.
  3. krok 3
    Na zbylém tuku narychlo osmažíme rozpůlené žampiony a na silné plátky nakrájená rajčátka. Lehce je osolíme a opepříme, a dáme na servírovací talíř.
  4. krok 4
    V malé pánvičce po dobu 1 minuty zahřejeme směs Bonduelle Bon menu Mild tomato a přidáme na talíř k houbám a zelenině.
  5. krok 5
    Úplně nakonec si připravíme volské oko a snažíme se, aby žloutek zůstal krásně tekutý. Položíme jej na servírovací talíř, doplníme odloženou slaninu a párky a můžeme podávat s toasty.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda