1. >Recepty
  2. >Citronovo těstovinový salát s květákem a cizrnou

Citronovo těstovinový salát s květákem a cizrnou

Střední
4 osob
60 min
12 min
Střední
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Bonduelle cizrna Vapeur (425 ml)

¼ hrnku kapar

6 polévkových lžic extra panenského olivového oleje

1 malá hlava květáku nebo ½ velké hlavy květáku

2 stroužky česneku, jemně nakrájené

½ čajové lžičky čerstvě namletého černého pepře

4 polévkové lžíce másla

400 g těstovin

3 polévkové lžíce čerstvé citronové šťávy

6 hrnků baby rukoly
ingredience pro 4 osob
1 balení Bonduelle cizrna Vapeur (425 ml)

¼ hrnku kapar

6 polévkových lžic extra panenského olivového oleje

1 malá hlava květáku nebo ½ velké hlavy květáku

2 stroužky česneku, jemně nakrájené

½ čajové lžičky čerstvě namletého černého pepře

4 polévkové lžíce másla

400 g těstovin

3 polévkové lžíce čerstvé citronové šťávy

6 hrnků baby rukoly
  1. krok 1
    Rozehřejeme pánev se 4 polévkovými lžícemi olivového oleje na středním ohni. Přidáme kapary na pánev, které občas promícháme, dokud nepopraskají, asi 3 minuty. Použijeme děrovanou lžičku, přemístíme kapary na desku s papírovou utěrkou a dáme stranou. Necháme olej v pánvi.
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda