krok 1
Troubu si rozpálíme na 190 °C.
krok 2
Řízky podélně rozkrojíme na poloviny a lehce naklepeme tupou stranou paličky tak, aby výška masa byla zhruba 1 cm. Maso potřeme bílým jogurtem, osolíme a opepříme.
krok 3
Na kraj každého rozloženého plátku masa dáme cca 1½ polévkové lžíce Bonduelle Bon menu Na pánev Provencale a přidáme kostku sýra.
krok 4
Naplněné plátky srolujeme a důkladně omotáme provázkem.
krok 5
Pekáč nebo plech vymažeme olejem, položíme na něj naplněné maso, přidáme plátky másla, zakryjeme alobalem a pečeme cca 30 minut.
krok 6
Poté alobal sundáme, maso ještě potřeme máslem a necháme v troubě dalších 10 až 15 minut, aby se vytvořila kůrčička.
krok 7
Když je kuře hotové, necháme ho chvilku vychladnout a pomocí ostrého nožíku opatrně odstraníme provázek. Můžeme podávat samotné nebo s rýží.