1. >Recepty
  2. >Mexické tofu s květákovou rýží

Mexické tofu s květákovou rýží

Snadné
3 osob
5 min
10 min
Ingredience
pro 3 osoby
1 balení Bonduelle květák nadrobno (400 g)

1 balení Bonduelle Créatif Mexico (425 ml)

1 balení tofu

1 polévková lžíce olivového oleje

½ balení rajčatové passaty

½ čajové lžičky mletého kmínu

½ čajové lžičky oregana

¼ čajové lžičky česneku

chilli papričky dle chuti

sůl, pepř

koriandr

mladá cibulka na posypání
ingredience pro 3 osob
1 balení Bonduelle květák nadrobno (400 g)

1 balení Bonduelle Créatif Mexico (425 ml)

1 balení tofu

1 polévková lžíce olivového oleje

½ balení rajčatové passaty

½ čajové lžičky mletého kmínu

½ čajové lžičky oregana

¼ čajové lžičky česneku

chilli papričky dle chuti

sůl, pepř

koriandr

mladá cibulka na posypání
  1. krok 1
    Na pánvi rozpálíme olivový olej a orestujeme na něm na kostky nakrájené tofu cca 5 minut.
  2. krok 2
    Následně přidáme pár chilli papriček dle chuti.
  3. krok 3
    Poté přidáme rajčatovou passatu, kmín, oregano, mletý česnek, sůl a pepř a vše dobře promícháme a restujeme cca 5 minut. Nakonec přidáme celé balení Bonduelle Creatif Mexico, koriandr, promicháme a necháme stranou.
  4. krok 4
    Ve druhé pánvi rozpálíme olivový olej a orestujeme celé balení Bonduelle květák nadrobno, po dobu cca 5 minut.
  5. krok 5
    Na talíř dáme tofu se zeleninou a jako přílohu květákovou rýži.
  6. krok 6
    Posypeme mladou cibulkou i koriandrem a podáváme.
  7. krok 7
    BON APPETIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda