1. >Recepty
  2. >Osvěžující letní salát s rajčaty, okurkou a kukuřicí

Osvěžující letní salát s rajčaty, okurkou a kukuřicí

Snadné
1 člověka
15 min
Střední
Ingredience
pro 1 osobu
1 balení Bonduelle Mini kukuřice

1 okurka, nakrájená

2 hrsti zeleného salátu (podle vlastní preference)

2 cherry rajčátka

½ papriky (podle preference)

baby špenát/listy – hrst

čerstvě mletý pepř

50–100 g sýra feta

sůl

šťáva z citronu

1 polévková lžíce octa balsamiko
ingredience pro 1 osobu
1 balení Bonduelle Mini kukuřice

1 okurka, nakrájená

2 hrsti zeleného salátu (podle vlastní preference)

2 cherry rajčátka

½ papriky (podle preference)

baby špenát/listy – hrst

čerstvě mletý pepř

50–100 g sýra feta

sůl

šťáva z citronu

1 polévková lžíce octa balsamiko
  1. krok 1
    Umyjeme salátové a špenátové listy, jemně promícháme a vložíme do misky.
  2. krok 2
    Přidáme okurku, papriku, kukuřici, sýr feta, trochu soli a jemně promícháme. Dochutíme pepřem.
  3. krok 3
    Vymačkáme citronovou šťávu do mísy a smíchíme s balsamikem, jemně přelijeme přes připravený salát.
  4. krok 4
    Takto připravený salát si vychutnáme s křupavým kouskem chleba.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda