1. >Recepty
  2. >Rybí polévka se zeleninou minestrone

Rybí polévka se zeleninou minestrone

Snadné
4 osob
30 min
20 min
Drahé
Ingredience
pro 4 osoby
250 g zmrazené zeleninové směsi Minestrone Bonduelle

300 g tresky

0,2 l smetany

50 g cibule

10 g česneku

50 g másla

maizena (kukuřičný škrob)

sůl, pepř, kmín
ingredience pro 4 osob
250 g zmrazené zeleninové směsi Minestrone Bonduelle

300 g tresky

0,2 l smetany

50 g cibule

10 g česneku

50 g másla

maizena (kukuřičný škrob)

sůl, pepř, kmín
  1. krok 1
    Nakrájenou cibuli, česnek a zeleninu orestujeme na másle.
  2. krok 2
    Přidáme ryby, zalijeme vodou, osolíme, okořeníme a vaříme cca 20 minut.
  3. krok 3
    Část ryb a zeleniny (⅓) vyjmeme, zbytek rozmixujeme.
  4. krok 4
    Přidáme smetanu a zahustíme maizenou.
  5. krok 5
    Do takto připravené polévky vložíme celou zeleninu a rybí maso.
  6. krok 6
    Prohřejeme, můžeme ozdobit snítkou rozmarýnu a podáváme.
  7. krok 7
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda