1. >Recepty
  2. >Salát s cizrnou, červenými fazolemi a fetou

Salát s cizrnou, červenými fazolemi a fetou

Snadné
2 osob
30 min
Střední
Ingredience
pro 2 osoby
1 balení Bonduelle Mini cizrny

1 balení Bonduelle Mini Červených fazolí

1 menší kousek zázvoru, nastrouhaný

1 středně velká cibule, nakrájená

2–3 stroužky česneku

1 polévková lžíce olivového oleje

špetka chilli

3–4 jarní cibulky (zelená část), nakrájené

2–3 cherry rajčata, nakrájená

1 hrnek nakrájené petrželky nebo koriandru

šťáva z 1 citronu

150 g sýra feta

sůl, pepř
ingredience pro 2 osob
1 balení Bonduelle Mini cizrny

1 balení Bonduelle Mini Červených fazolí

1 menší kousek zázvoru, nastrouhaný

1 středně velká cibule, nakrájená

2–3 stroužky česneku

1 polévková lžíce olivového oleje

špetka chilli

3–4 jarní cibulky (zelená část), nakrájené

2–3 cherry rajčata, nakrájená

1 hrnek nakrájené petrželky nebo koriandru

šťáva z 1 citronu

150 g sýra feta

sůl, pepř
  1. krok 1
    Osolíme česnek a vidličkou ho rozmačkáme tak, aby nám vznikla pasta. Takto vytvořenou pastu dáme do mísy na salát.
  2. krok 2
    Cizrnu a červené fazole vložíme do salátové misky. Přidáme rozdrobenou fetu, jarní cibulku, cherry rajčata, petrželku (nebo koriandr), citronovou šťávu a dochutíme solí a pepřem.
  3. krok 3
    Přidáme vychladlou směs opečené cibule, česneku s olejem a dobře promícháme.
  4. krok 4
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda