krok 1
Troubu předehřejeme na 180 °C. Okraje dortové formy potřeme olejem a na spodek dáme papír na pečení, který také potřeme trochou oleje.
krok 2
Na pánvi rozpálíme olej a na středním plameni restujeme cibuli, houby a cuketu 10 minut, až bude zelenina měkká.
krok 3
Mezitím ve velké míse smícháme tavený sýr, vejce, smetanu, česnek, bazalku, sůl a pepř (nevadí, když máme hrudky).
krok 4
Do mísy opatrně přidáme restovanou zeleninu bez výpeku, nastrouhaný sýr a celé balení Bonduelle Bon menu Na pánev Provencale a promícháme.
krok 5
Takto připravenou směs nalijeme do dortové formy, zakryjeme alobalem a pečeme cca 1 hodinu. Poté alobal sundáme a pečeme další 1 hodinu, až je koláč zlatavý a jeho střed je pevný.
krok 6
Před podáváním necháme koláč 10 minut odpočinout, posypeme ho sýrem, ozdobíme petrželkou a nakrájíme na 8 částí.