1. >Recepty
  2. >Zelené gazpacho s ananasem

Zelené gazpacho s ananasem

Snadné
4 osob
30 min
3 min
Střední
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Bonduelle Zelená polévková směs (400 g)

1½ okurky, oloupané

½ čerstvého ananasu, nakrájeného

3 šálky zeleninového vývaru nebo vody

½ šálku koriandru

¼ čajové lžičky soli

Pikantní varianta:

4 polévkové lžíce jalapeño, nasekané
ingredience pro 4 osob
1 balení Bonduelle Zelená polévková směs (400 g)

1½ okurky, oloupané

½ čerstvého ananasu, nakrájeného

3 šálky zeleninového vývaru nebo vody

½ šálku koriandru

¼ čajové lžičky soli

Pikantní varianta:

4 polévkové lžíce jalapeño, nasekané
  1. krok 1
    V hrnci přivedeme k varu vývar nebo vodu.
  2. krok 2
    Poté vysypeme do vody celé balení Bonduelle Zelené polévkové směsi a vaříme 3 minuty, dokud zelenina nezměkne.
  3. krok 3
    Přidáme ananas, okurku, koriandr a sůl. Následně vše rozmixujeme tyčovým mixérem. Dle chuti můžeme přidat i papričky jalapeño. Necháme vychladnout a poté umístíme do ledničky na 30 minut. Polévku podáváme studenou a ozdobenou koriandrem a ananasem.
  4. krok 4
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda