Císařské brambory
Snadné
4 osob
60 min
Střední
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Císařské zeleninové směsi Bonduelle (Royal Mix) (400 g)
100 g žampionů Bonduelle
200 g smetany ke šlehání, vysokoprocentní
2 vejce
800 g brambor vařených ve slupce
20 g koření
50 g sýra
40 g oleje nebo másla
100 g žampionů Bonduelle
200 g smetany ke šlehání, vysokoprocentní
2 vejce
800 g brambor vařených ve slupce
20 g koření
50 g sýra
40 g oleje nebo másla
ingredience pro 4 osob
1 balení Císařské zeleninové směsi Bonduelle (Royal Mix) (400 g)
100 g žampionů Bonduelle
200 g smetany ke šlehání, vysokoprocentní
2 vejce
800 g brambor vařených ve slupce
20 g koření
50 g sýra
40 g oleje nebo másla
100 g žampionů Bonduelle
200 g smetany ke šlehání, vysokoprocentní
2 vejce
800 g brambor vařených ve slupce
20 g koření
50 g sýra
40 g oleje nebo másla
- krok 1Uvaříme brambory a nakrájíme je na plátky.
- krok 2Zeleninu necháme volně rozmrznout.
- krok 3Plátky klademe do zapékací formy ve vrstvách, které prokládáme okořeněnou zeleninovou směsí Royal Mix a žampiony. Zalijeme smetanou s rozšlehanými vejci.
- krok 4Posolíme, popřepříme, navrch posypeme sýrem a dáme zapéct.
- krok 5Podáváme jako přílohu nebo i jako lehké hlavní jídlo.
- krok 6BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
Snadné
Střední
Obtížné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJEVTE RECEPT
Taboulé Oriental
- OBJEVTE RECEPT
Česnekovo-květáková polévka
- OBJEVTE RECEPT
Marocká květáková krémová polévka s cizrnou
Objevte také…










.webp)





