krok 1
Troubu předehřejeme na 180 °C.
krok 2
Nejprve si připravíme těsto tak, že máslo nastrouháme nahrubo, smícháme s moukou, parmazánem, solí a pepřem. Přidáme 2–4 polévkové lžíce ledově vychlazené vody (čím chladnější, tím lépe, jde nám o to, aby v těstě zůstaly kousky másla, které budou při pečení lístkovat).
krok 3
Těsto zabalíme do potravinářské fólie a dáme na 30 minut do ledničky.
krok 4
Strouhanou řepu Bonduelle Vapeur slijeme a smícháme s balsamikem.
krok 5
Těsto rozdělíme na dvě části, každou z nich rozválíme do tenka mezi dvěma potravinářskými fóliemi, na ně rozdrobíme nakrájenou fetu a jako poslední poklademe červenou řepu.
krok 6
Okraje těsta přehneme směrem do středu.
krok 7
Pečeme, dokud nám nezezlátnou okraje, tj. asi 30–40 minut.
krok 8
Před podávaním posypeme rozdrobeným sýrem.
BON APPÉTIT!