1. >Recepty
  2. >Krémová cuketovo-bazalková polévka

Krémová cuketovo-bazalková polévka

Snadné
4 osob
30 min
5 min
Střední
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Bonduelle Zelená polévková směs (400 g)

1 polévková lžíce avokádového oleje

1 cibule, nakrájená najemno

1 stroužek česneku, prolisovaný

sůl, čerstvý mletý pepř

¼ šálku extra panenského olivového oleje

4 šálky zeleninového vývaru

hrst bazalkových listů + trochu navíc na dozdobení

parmazán a piniové oříšky na posypání
ingredience pro 4 osob
1 balení Bonduelle Zelená polévková směs (400 g)

1 polévková lžíce avokádového oleje

1 cibule, nakrájená najemno

1 stroužek česneku, prolisovaný

sůl, čerstvý mletý pepř

¼ šálku extra panenského olivového oleje

4 šálky zeleninového vývaru

hrst bazalkových listů + trochu navíc na dozdobení

parmazán a piniové oříšky na posypání
  1. krok 1
    V hrnci rozehřejeme olivový olej a na mírném plameni orestujeme cibuli.
  2. krok 2
    Přidáme zeleninový vývar, česnek, celé balení polévkové směsi a vaříme 3 minuty, dokud zelenina nezměkne.
  3. krok 3
    Následně přidáme bazalku, osolíme, opepříme a rozmixujeme tyčovým mixérem.
  4. krok 4
    Navrch pokapeme avokádovým olejem, posypeme parmazánem, piniovými oříšky a bazalkovými listy.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda