Naše portfolio jednodruhových luštěnin se rozrůstá o 4 exotické novinky: černá cizrna, fazole adzuki, fazole pinto a fazole mungo. Připravte se na nové chutě, které zpestří váš talíř a doplní je o pořádnou dávku rostlinných bílkovin! Využijete je ve studené i teplé kuchyni a co víc, nemusíte ztrácet čas namáčením předem. Naše novinky jsou ready-to-eat, konkrétně černá cizrna a fazole pinto jsou navíc připraveny naší speciální metodou Vapeur. Ta díky procesu blanšírování zajistí, že jsou všechny důležité nutrienty zachovány ve vysoké kvalitě.
její chuť je intenzivní a výrazná, s máslovou konzistencí, ideální pro mnoho úprav, od polévky přes těstoviny po teplý salát
ve srovnání se známější světlou odrůdou obsahuje více železa, je výborným zdrojem bílkovin a vlákniny, je bohatá na vitaminy a minerály
v Japonsku jsou adzuki druhou nejoblíbenější luštěninou
mají skvělou oříškovou chuť
používají se jako příloha, do salátů, polévek, hodí se i do sladkých jídel (např. sladký krém mochi)
podporují lepší trávení a snižují riziko cukrovky
je známá také jako „zelená sója“ nebo „detox bean“
její příjemná chuť je podobná čerstvému mladému hrášku
je používána v mnoha pokrmech v zemích jihovýchodní Asie
vhodná do salátů, pomazánek, polévek a asijské kuchyně
překvapí vás výraznou až jemně ostřejší chutí
jsou velmi oblíbené v mexické a americké kuchyni – připravíte z nich pomazánku, polévku
nebo i náplň do tortilly
obsahují velké množství bílkovin, vlákniny, řadu minerálů i vitamínů