Cizrna s cibulkou a parmezánem
Snadné
4 osob
15 min
Levné
Ingredience
pro 4 osoby
1 plechovka Bonduelle Vapeur cizrny (425 ml)
3 polévkové lžíce cibulky, smažené
3 polévkové lžíce parmazánu, strouhaného
máslo
sůl
3 polévkové lžíce cibulky, smažené
3 polévkové lžíce parmazánu, strouhaného
máslo
sůl
ingredience pro 4 osob
1 plechovka Bonduelle Vapeur cizrny (425 ml)
3 polévkové lžíce cibulky, smažené
3 polévkové lžíce parmazánu, strouhaného
máslo
sůl
3 polévkové lžíce cibulky, smažené
3 polévkové lžíce parmazánu, strouhaného
máslo
sůl
- krok 1Cizrnu prohřejeme na másle tak dlouho, dokud se na ní nezačnou objevovat tmavé skvrnky.
- krok 2Poté přidáme dehydrovanou smaženou cibulku, promícháme, osolíme a zasypeme parmazánem.
- krok 3BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
Snadné
Střední
Obtížné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJEVTE RECEPT
Cizrnové kuličky
- OBJEVTE RECEPT
Luštěninový salát s avokádem
- OBJEVTE RECEPT
Cizrnový dortík
Objevte také…
.webp)
.webp)
.webp)





.webp)







