Salát Maroco
Snadné
4 osob
30 min
Levné
Ingredience
pro 4 osoby
200 g čerstvého bílého zelí (může být a nemusí)
250 g Bonduelle Vapeur cizrny
200 g balkánského sýra
1 menší salátová okurka
4 rajčata
1 červená paprika
1 zelená paprika
zelené natě (petrželka, bazalka nebo pažitka)
Zálivka:
olej, balsamikový ocet, sůl, cukr, vinný ocet
250 g Bonduelle Vapeur cizrny
200 g balkánského sýra
1 menší salátová okurka
4 rajčata
1 červená paprika
1 zelená paprika
zelené natě (petrželka, bazalka nebo pažitka)
Zálivka:
olej, balsamikový ocet, sůl, cukr, vinný ocet
ingredience pro 4 osob
200 g čerstvého bílého zelí (může být a nemusí)
250 g Bonduelle Vapeur cizrny
200 g balkánského sýra
1 menší salátová okurka
4 rajčata
1 červená paprika
1 zelená paprika
zelené natě (petrželka, bazalka nebo pažitka)
Zálivka:
olej, balsamikový ocet, sůl, cukr, vinný ocet
250 g Bonduelle Vapeur cizrny
200 g balkánského sýra
1 menší salátová okurka
4 rajčata
1 červená paprika
1 zelená paprika
zelené natě (petrželka, bazalka nebo pažitka)
Zálivka:
olej, balsamikový ocet, sůl, cukr, vinný ocet
- krok 1Zeleninu očistíme, opláchneme vodou.
- krok 2Okurku oloupeme a nakrájíme na plátky, rajčata a papriky nakrájíme na kostičky. Zelí nastrouháme.
- krok 3Vše promícháme s okapanou cizrnou a zalijeme vytvořenou zálivkou.
- krok 4Salát necháme krátce vychladit a před podáváním posypeme na kostičky nakrájeným balkánským sýrem a jemně nakrájenými zelenými natěmi.
- krok 5BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
Snadné
Střední
Obtížné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJEVTE RECEPT
Marocká květáková krémová polévka s cizrnou
- OBJEVTE RECEPT
Cizrnové sušenky
- OBJEVTE RECEPT
Hummus
Objevte také…

.webp)






.webp)







