1. >Recepty
  2. >Dýňovo-hrušková polévka

Dýňovo-hrušková polévka

Snadné
4 osob
30 min
3 min
Levné
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Bonduelle Dýňová polévková směs (400 g)

1¾ šálku hruškového nektaru

½ šálku nakrájené cibule

½ šálku vody

1 šálek kuřecího vývaru

2½ šálku smetany

¼ čajové lžičky granulovaného zázvoru

¼ čajové lžičky mletého bílého pepře, ¼ čajové lžičky granulované skořice

hruška na dozdobení
ingredience pro 4 osob
1 balení Bonduelle Dýňová polévková směs (400 g)

1¾ šálku hruškového nektaru

½ šálku nakrájené cibule

½ šálku vody

1 šálek kuřecího vývaru

2½ šálku smetany

¼ čajové lžičky granulovaného zázvoru

¼ čajové lžičky mletého bílého pepře, ¼ čajové lžičky granulované skořice

hruška na dozdobení
  1. krok 1
    V hrnci orestujeme cibuli.
  2. krok 2
    Přidáme vodu, vývar a přivedeme k varu. Přilijeme hruškový nektar, smetanu a všechno koření a opět přivedeme k varu.
  3. krok 3
    Nyní přidáme celé balení Bonduelle Dýňové polévkové směsi a vaříme 3 minuty, dokud zelenina nezměkne, poté rozmixujeme tyčovým mixérem.
  4. krok 4
    Před podáváním polévku dozdobíme plátky hrušky.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda