Kuřecí maso s fazolemi v rajčatové omáčce
Snadné
4 osob
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Bonduelle Bon Menu Hot Tomato (425 ml)
1 balení Bonduelle Fazolových lusků Vapeur (425 ml) (případně mražených Bonduelle Zelených fazolových lusků celých Vapeur, 300 g)
olivový olej
1 malá najemno nakrájená červená cibule
2 prolisované stroužky česneku
1 čajová lžička rozdrceného chilli koření (volitelné)
1 čajová lžička osolených kapar, omytých, osušených a nakrájených
2 polévkové lžíce čerstvě nakrájené petrželky
2× 250 g kuřecích prsou, překrojených podélně na polovinu
1 balení Bonduelle Fazolových lusků Vapeur (425 ml) (případně mražených Bonduelle Zelených fazolových lusků celých Vapeur, 300 g)
olivový olej
1 malá najemno nakrájená červená cibule
2 prolisované stroužky česneku
1 čajová lžička rozdrceného chilli koření (volitelné)
1 čajová lžička osolených kapar, omytých, osušených a nakrájených
2 polévkové lžíce čerstvě nakrájené petrželky
2× 250 g kuřecích prsou, překrojených podélně na polovinu
ingredience pro 4 osob
1 balení Bonduelle Bon Menu Hot Tomato (425 ml)
1 balení Bonduelle Fazolových lusků Vapeur (425 ml) (případně mražených Bonduelle Zelených fazolových lusků celých Vapeur, 300 g)
olivový olej
1 malá najemno nakrájená červená cibule
2 prolisované stroužky česneku
1 čajová lžička rozdrceného chilli koření (volitelné)
1 čajová lžička osolených kapar, omytých, osušených a nakrájených
2 polévkové lžíce čerstvě nakrájené petrželky
2× 250 g kuřecích prsou, překrojených podélně na polovinu
1 balení Bonduelle Fazolových lusků Vapeur (425 ml) (případně mražených Bonduelle Zelených fazolových lusků celých Vapeur, 300 g)
olivový olej
1 malá najemno nakrájená červená cibule
2 prolisované stroužky česneku
1 čajová lžička rozdrceného chilli koření (volitelné)
1 čajová lžička osolených kapar, omytých, osušených a nakrájených
2 polévkové lžíce čerstvě nakrájené petrželky
2× 250 g kuřecích prsou, překrojených podélně na polovinu
- krok 1Rozehřejeme pánev a přidáme olivový olej.
- krok 2Na rozpálenou pánev přidáme cibuli a restujeme přibližně 5 minut, než bude krásně jemná.
- krok 3Přidáme česnek a chilli, promícháme a restujeme další minutu, aby se uvolnilo aroma.
- krok 4Snížíme teplotu, přidáme fazole Bon Menu Hot Tomato, kapary a takto vaříme přibližně 5 ;minut. Ochutíme pepřem. Přimícháme polovinu petrželky.
- krok 5Mezitím si předehřejeme nepřilnavou pánev na vysokou teplotu a přidáme olivový olej.
- krok 6Vložíme kuřecí prsa a opékáme několik minut z každé strany, dozlatova.
- krok 7Rozdělíme kuřecí prsa na talíře a přelijeme je připravenou fazolovou směsí.
- krok 8Ozdobíme petrželkou. Můžeme podávat se zelenými fazolovými lusky Bonduelle Vapeur.
Objevte také…