Indická kari kuřecí prsa s fazolkami
Střední
2 osob
Ingredience
pro 2 osoby
1 balení Bonduelle Bon Menu Kari (425 ml)
2 ks kuřecích prsou
olivový olej
sůl
chilli koření
1 cibule
1 stroužek česneku
2 cm zázvoru (nastrouhejte)
1 hrst koriandru
1 čajová lžička kurkumy
1 polévková žíce medu
2 polévkové lžíce rajčatového protlaku
1 jogurt (při servírování)
indické placky Naan (jako příloha)
2 ks kuřecích prsou
olivový olej
sůl
chilli koření
1 cibule
1 stroužek česneku
2 cm zázvoru (nastrouhejte)
1 hrst koriandru
1 čajová lžička kurkumy
1 polévková žíce medu
2 polévkové lžíce rajčatového protlaku
1 jogurt (při servírování)
indické placky Naan (jako příloha)
ingredience pro 2 osob
1 balení Bonduelle Bon Menu Kari (425 ml)
2 ks kuřecích prsou
olivový olej
sůl
chilli koření
1 cibule
1 stroužek česneku
2 cm zázvoru (nastrouhejte)
1 hrst koriandru
1 čajová lžička kurkumy
1 polévková žíce medu
2 polévkové lžíce rajčatového protlaku
1 jogurt (při servírování)
indické placky Naan (jako příloha)
2 ks kuřecích prsou
olivový olej
sůl
chilli koření
1 cibule
1 stroužek česneku
2 cm zázvoru (nastrouhejte)
1 hrst koriandru
1 čajová lžička kurkumy
1 polévková žíce medu
2 polévkové lžíce rajčatového protlaku
1 jogurt (při servírování)
indické placky Naan (jako příloha)
- krok 1Do mixéru dáme nahrubo nakrájenou cibuli, stroužek česneku, nastrouhaný zázvor, chilli, koriandr a lžičku medu. Rozmixujeme tak, aby vznikla pasta. Můžeme případně použít i tyčový mixér.
- krok 2Kuřecí prsa nakrájíme na větší díly, osolíme a potřeme trochou vytvořené pasty.
- krok 3Na nepřilnavé pánvi rozpálíme olej, osmažíme kuřecí prsa ze všech stran a vyndáme z pánve.
- krok 4Do výpeku přidáme trochu oleje, nasypeme fazole Bon Menu Kari a přidáme zbytek pasty a rajčatový protlak.
- krok 5Maso vrátíme zpět do pánve, podlijeme trochou vody a necháme na mírném plamenu vařit cca půl hodiny.
- krok 6Při servírování posypeme maso čerstvým koriandrem a podávíme s bílým jogurtem. Jako přílohu můžeme zvolit rýži nebo indickou placku.
- krok 7BON APPÉTIT!
Objevte také…