Mexický salát s červenými fazolemi a kukuřicí
Snadné
2 osob
15 min
15 min
Ingredience
pro 2 osoby
1 ks konzervy Bonduelle Vapeur červené fazole
1 ks malé konzervy Bonduelle Zlatá kukuřice
1 červená paprika
½ avokáda
Hrst cherry rajčat
1 menší jarní cibulka
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce citronové šťávy
1 lžička mletého kmínu
Sůl, pepř
Hrst nasekaného koriandru nebo petrželky
1 ks malé konzervy Bonduelle Zlatá kukuřice
1 červená paprika
½ avokáda
Hrst cherry rajčat
1 menší jarní cibulka
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce citronové šťávy
1 lžička mletého kmínu
Sůl, pepř
Hrst nasekaného koriandru nebo petrželky
ingredience pro 2 osob
1 ks konzervy Bonduelle Vapeur červené fazole
1 ks malé konzervy Bonduelle Zlatá kukuřice
1 červená paprika
½ avokáda
Hrst cherry rajčat
1 menší jarní cibulka
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce citronové šťávy
1 lžička mletého kmínu
Sůl, pepř
Hrst nasekaného koriandru nebo petrželky
1 ks malé konzervy Bonduelle Zlatá kukuřice
1 červená paprika
½ avokáda
Hrst cherry rajčat
1 menší jarní cibulka
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce citronové šťávy
1 lžička mletého kmínu
Sůl, pepř
Hrst nasekaného koriandru nebo petrželky
- krok 1Červené fazole a kukuřici scedíme a společně promícháme ve velké salátové míse.
- krok 2Papriku nakrájíme na malé kostičky, cibulku na tenká kolečka a rajčata na půlky.
- krok 3Smícháme nakrájenou zeleninu s fazolemi a kukuřicí v salátové míse. Přidáme na kostičky nakrájené avokádo.
- krok 4Vedle si v malé mističce připravíme zálivku tak, že smícháme olivový olej, citronovou šťávu a koření.
- krok 5Zálivkou zalijeme salát a necháme chvíli odležet.
- krok 6Bon Appétit!
Objevte také…