Salát z fazolí adzuki a cizrny
Snadné
2 osob
15 min
15 min
Ingredience
pro 2 osoby
1 ks konzervy Bonduelle fazole Adzuki
1 ks konzervy Bonduelle Vapeur cizrna
1 okurka
1 střední bílá nebo červená cibule
Hrst čerstvé petrželky
5 lžic citronové šťávy
3 lžíce olivového oleje
2 prolisované stroužky česneku
2 lžíce javorového sirupu
Sůl, pepř k dochucení
1 ks konzervy Bonduelle Vapeur cizrna
1 okurka
1 střední bílá nebo červená cibule
Hrst čerstvé petrželky
5 lžic citronové šťávy
3 lžíce olivového oleje
2 prolisované stroužky česneku
2 lžíce javorového sirupu
Sůl, pepř k dochucení
ingredience pro 2 osob
1 ks konzervy Bonduelle fazole Adzuki
1 ks konzervy Bonduelle Vapeur cizrna
1 okurka
1 střední bílá nebo červená cibule
Hrst čerstvé petrželky
5 lžic citronové šťávy
3 lžíce olivového oleje
2 prolisované stroužky česneku
2 lžíce javorového sirupu
Sůl, pepř k dochucení
1 ks konzervy Bonduelle Vapeur cizrna
1 okurka
1 střední bílá nebo červená cibule
Hrst čerstvé petrželky
5 lžic citronové šťávy
3 lžíce olivového oleje
2 prolisované stroužky česneku
2 lžíce javorového sirupu
Sůl, pepř k dochucení
- krok 1Fazole adzuki a cizrnu scedíme a promícháme v salátové míse.
- krok 2Okurku a cibuli nakrájíme na kostky a přidáme k cizrně a fazolím. Promícháme.
- krok 3V malé mističce si připravíme zálivku z citronové šťávy, olivového oleje, prolisovaného česneku a javorového sirupu. Lehce dochutíme solí a pepřem.
- krok 4Hotovou zálivkou zalijeme salát a posypeme nasekanou petrželkou. Vše dobře promícháme a necháme odležet.
- krok 5Bon Appétit!
Objevte také…