Těstoviny se špenátem a ricottou
Snadné
4 osob
30 min
Střední
Ingredience
pro 4 osoby
250 g Bonduelle Mraženého listového špenátu
250 g listového salátu
200 g sýra ricotta
200 g těstovin (papardele, tagliatelle, radiatore)
0,1 l smetany
100 g cibule
20 g česneku
50 g másla
sůl, pepř
250 g listového salátu
200 g sýra ricotta
200 g těstovin (papardele, tagliatelle, radiatore)
0,1 l smetany
100 g cibule
20 g česneku
50 g másla
sůl, pepř
ingredience pro 4 osob
250 g Bonduelle Mraženého listového špenátu
250 g listového salátu
200 g sýra ricotta
200 g těstovin (papardele, tagliatelle, radiatore)
0,1 l smetany
100 g cibule
20 g česneku
50 g másla
sůl, pepř
250 g listového salátu
200 g sýra ricotta
200 g těstovin (papardele, tagliatelle, radiatore)
0,1 l smetany
100 g cibule
20 g česneku
50 g másla
sůl, pepř
- krok 1Nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na másle.
- krok 2Přidáme špenát, krátce podusíme, osolíme, opepříme a zakápneme smetanou.
- krok 3V závěru přidáme sýr ricotta.
- krok 4Těstoviny uvaříme dle návodu.
- krok 5Špenát se sýrem promícháme s těstovinami a podáváme.
- krok 6BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
Snadné
Střední
Obtížné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJEVTE RECEPT
Losos plněný špenátem
- OBJEVTE RECEPT
Špenátové jednohubky se žampiony
- OBJEVTE RECEPT
Falafel s jogurtovým dipem
Objevte také…








.webp)







