Barevné rizoto
Střední
4 osob
30 min
20 min
Střední
Ingredience
pro 4 osoby
12 stonků zeleného chřestu
1 balení Bonduelle Vapeur hrášek jemný (425 ml)
1 mrkev
1 cuketa
1 řapíkatý celer
1 velká cibule
1 stroužek česneku
2 polévkové lžíce olivového oleje
300 g rýže na rizoto
100 ml bílého vína
1 bobkový list
1 litr zeleninového vývaru
60 g másla
50 g strouhaného parmazánu
sůl, pepř
1 balení Bonduelle Vapeur hrášek jemný (425 ml)
1 mrkev
1 cuketa
1 řapíkatý celer
1 velká cibule
1 stroužek česneku
2 polévkové lžíce olivového oleje
300 g rýže na rizoto
100 ml bílého vína
1 bobkový list
1 litr zeleninového vývaru
60 g másla
50 g strouhaného parmazánu
sůl, pepř
ingredience pro 4 osob
12 stonků zeleného chřestu
1 balení Bonduelle Vapeur hrášek jemný (425 ml)
1 mrkev
1 cuketa
1 řapíkatý celer
1 velká cibule
1 stroužek česneku
2 polévkové lžíce olivového oleje
300 g rýže na rizoto
100 ml bílého vína
1 bobkový list
1 litr zeleninového vývaru
60 g másla
50 g strouhaného parmazánu
sůl, pepř
1 balení Bonduelle Vapeur hrášek jemný (425 ml)
1 mrkev
1 cuketa
1 řapíkatý celer
1 velká cibule
1 stroužek česneku
2 polévkové lžíce olivového oleje
300 g rýže na rizoto
100 ml bílého vína
1 bobkový list
1 litr zeleninového vývaru
60 g másla
50 g strouhaného parmazánu
sůl, pepř
- krok 1Oloupeme chřest, nakrájíme mrkev, cuketu, celer, cibuli a česnek, připravíme si hrášek. Vše osmahneme na olivovém oleji a přidáme rýži.
- krok 2Zakápneme vínem, přidáme bobkový list a víno, necháme odpařit. Poté vlijeme zeleninový vývar, přidáme chřest a za stálého míchání necháme 15 minut na mírném ohni vařit.
- krok 3Odstavíme z plotýnky, přidáme máslo a strouhaný parmazán.
- krok 4Osolíme, opepříme a podáveáme s hoblinami parmazánu navrchu. BON APPÉTIT!
Objevte také…