Salát s cizrnou, avokádem a feta sýrem
Snadné
4 osob
20 min
Ingredience
pro 4 osoby
1x zralé avokádo
250 g cizrny Bonduelle
150 g zlaté kukuřice Bonduelle
50 g feta sýra na posypání
1 stroužek česneku
šťáva z půlky citronu
pár kapek olivového oleje
drcený pepř, nejlépe barevný
250 g cizrny Bonduelle
150 g zlaté kukuřice Bonduelle
50 g feta sýra na posypání
1 stroužek česneku
šťáva z půlky citronu
pár kapek olivového oleje
drcený pepř, nejlépe barevný
ingredience pro 4 osob
1x zralé avokádo
250 g cizrny Bonduelle
150 g zlaté kukuřice Bonduelle
50 g feta sýra na posypání
1 stroužek česneku
šťáva z půlky citronu
pár kapek olivového oleje
drcený pepř, nejlépe barevný
250 g cizrny Bonduelle
150 g zlaté kukuřice Bonduelle
50 g feta sýra na posypání
1 stroužek česneku
šťáva z půlky citronu
pár kapek olivového oleje
drcený pepř, nejlépe barevný
- krok 1Cizrnu scedíme a propláchneme studenou vodou. Pak ji smícháme s kukuřicí.
- krok 2Avokádo rozkrojíme, vyjmeme pecku a vydlabanou dužinu přidáme k cizrně.
- krok 3Promícháme, zakápneme citronem, přidáme rozmačkaný česnek, pepř a pár kapek olivového oleje.
- krok 4Navrch nastrouháme feta sýr. Těsně před konzumací vše promícháme.
- krok 5Podáváme s domácím chlebem, celozrnnou bagetkou nebo listovým salátem.
Nechte se překvapit
Snadné
Střední
Obtížné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJEVTE RECEPT
Zeleninové kari
- OBJEVTE RECEPT
Cizrnové kuličky
- OBJEVTE RECEPT
Cizrna s cibulkou a parmezánem
Objevte také…
.webp)
.webp)
.webp)
.webp)
.webp)



.webp)







