Hráškovo-avokádoví netopýři
Snadné
2 osob
20 min
Levné
Ingredience
pro 2 osoby
1 balení Bonduelle hrášek Vapeur (425 ml)
2 avokáda
1 velký stroužek česneku
¼ malé cibule, nadrobno nakrájené
šťáva z 1 limetky
balení nachos
černé olivy, nakrájené na kolečka
2 avokáda
1 velký stroužek česneku
¼ malé cibule, nadrobno nakrájené
šťáva z 1 limetky
balení nachos
černé olivy, nakrájené na kolečka
ingredience pro 2 osob
1 balení Bonduelle hrášek Vapeur (425 ml)
2 avokáda
1 velký stroužek česneku
¼ malé cibule, nadrobno nakrájené
šťáva z 1 limetky
balení nachos
černé olivy, nakrájené na kolečka
2 avokáda
1 velký stroužek česneku
¼ malé cibule, nadrobno nakrájené
šťáva z 1 limetky
balení nachos
černé olivy, nakrájené na kolečka
- krok 1Avokáda vyloupneme a nakrájíme na kostičky. Cibulku nakrájíme nadrobno a česnek utřeme.
- krok 2Poté vše vložíme do mixéru a přidáme hrášek, limetkovou šťávu a rozmixujeme do hladké pasty. Dle chuti dokořeníme.
- krok 3Vzniklou hmotu postupně pokládáme na talířky a snažíme se vždy vytvořit kuličku nebo hromádku.
- krok 4Ke každé hromádce přidáme dva celé plátky nachos jako křídla a případně také kousky nachos jako uši. Doplníme olivovýma očima a můžeme podávat.
- krok 5BON APPÉTIT!
Objevte také…