Losos plněný špenátem
Snadné
4 osob
30 min
20 min
Drahé
Ingredience
pro 4 osoby
300 g krájeného špenátu Bonduelle
450 g steaků lososa s kůží
50 g sušené bramborové kaše
15 g česneku
75 g másla
100 g smetany
sůl
450 g steaků lososa s kůží
50 g sušené bramborové kaše
15 g česneku
75 g másla
100 g smetany
sůl
ingredience pro 4 osob
300 g krájeného špenátu Bonduelle
450 g steaků lososa s kůží
50 g sušené bramborové kaše
15 g česneku
75 g másla
100 g smetany
sůl
450 g steaků lososa s kůží
50 g sušené bramborové kaše
15 g česneku
75 g másla
100 g smetany
sůl
- krok 1Z kůže lososa odstraníme šupiny a stáhneme ji směrem ke hřbetu tak, aby nám zůstala držet po celé délce přibližně na 1 cm masa.
- krok 2Rozmrazený špenát ochutíme česnekem, osolíme, přidáme smetanu a dohustíme bramborovou kaší.
- krok 3Touto směsí plníme lososa.
- krok 4Překryjeme kůží.
- krok 5Pečeme na másle 15 až 20 minut při teplotě 180 °C.
- krok 6Jako přílohu doporučujeme bramborovou kaši s pórkem a teplou zeleninu (romanesco, pařížskou mrkvičku, brokolici, květák) připravenou na páře.
- krok 7BON APPÉTIT!
Objevte také…