Slaný brokolicový koláč s cheddarem
Snadné
4 osob
15 min
25 min
Ingredience
pro 4 osoby
500 g mražené brokolice Bonduelle
1 listové těsto
3 vejce
250 ml smetany ke šlehání
150 g nastrouhaného čedaru
Slunečnicový olej
10 g másla
Sůl, kari
1 listové těsto
3 vejce
250 ml smetany ke šlehání
150 g nastrouhaného čedaru
Slunečnicový olej
10 g másla
Sůl, kari
ingredience pro 4 osob
500 g mražené brokolice Bonduelle
1 listové těsto
3 vejce
250 ml smetany ke šlehání
150 g nastrouhaného čedaru
Slunečnicový olej
10 g másla
Sůl, kari
1 listové těsto
3 vejce
250 ml smetany ke šlehání
150 g nastrouhaného čedaru
Slunečnicový olej
10 g másla
Sůl, kari
- krok 1Předehřejte troubu na 180 °C.
- krok 2V míse smíchejte mraženou brokolici s olejem, rozpuštěným máslem, solí a špetkou kari.
- krok 3Pečte brokolici v zapékací míse v troubě 8 až 10 minut při 200 °C.
- krok 4V misce smíchejte smetanu, vejce, nastrouhaný čedar, sůl a špetku kari.
- krok 5Rozviňte těsto do koláčové formy a rovnoměrně rozložte opečenou brokolici na dno.
- krok 6Nalijte směs smetany a sýra na brokolici.
- krok 7Pečte koláč v troubě 20 až 25 minut při 180 °C.
Na dno koláče můžete také přidat hořčici.
Objevte také…